Ode aan het geslachtsdeel

Seks is voor zowel mannen en vrouwen een intieme en lekkere bezigheid. Er is niets mooier dan het delen van liefde, maar ook toegeven aan lust is voor velen de ultieme vorm van vrijheid geslachtsgemeenschap is zoveel meer dan alleen voortplanting. Het hebben van seks is niet voor niets een heerlijk gevoel. Bij deze brengen wij een ode aan het geslachtsdeel.

Seks en voortplanting

De primaire doelstelling van het hebben van seks is uiteraard voortplanting, maar het wordt veel vaker uitgeoefend omdat het gewoon een heerlijk gevoel is, en omdat het de ultieme vorm is van het bewijs van liefde voor de ander. Seks in recreatieve vorm bestaat uiteraard ook, en alles van de bovengenoemde vormen is uiteraard helemaal oké. Het geslachtsdeel is de fysieke kern van het geheel.

Vrouwelijke geslachtsdelen zijn er in alle vormen en maten. De vagina is een wonderlijk iets, en is uiteraard meer dan alleen een lichaamsdeel waaruit baby's worden geboren, al is dat op zich al een magische eigenschap. Er bestaan verschillende soorten vagina's, maar elke vrouw mag trots zijn op dit wonderlijke lichaamsdeel. Het ontvangen van een penis is voor een vrouw de ultieme vorm van liefde en lust.

Het geslachtsdeel is een wonderlijk lichaamsdeel

Ook de penis van de man is een lichaamsdeel dat in alle vormen en maten voorkomt. De vagina heeft op haar beurt weer een bijzondere uitwerking op het geslachtsdeel van de man. Dat is uiteraard te merken als ze een erectie krijgen, waarna geslachtsgemeenschap kan beginnen. Zoals we hierboven al beschreven zijn liefde en lust onlosmakelijk met elkaar verbonden, en dat is maar goed ook, want wat als het hebben van seks geen pretje zou zijn?

Het geslachtsdeel is dus meer dan alleen een lichaamsdeel waarmee geplast kan worden, veel meer dan dat. Ieder mens mag trots zijn op dit lichaamsdeel, en het optimaal benutten, dus ook op seksueel gebied. Dit wonderlijke lichaamsdeel is tevens het meest intieme lichaamsdeel van een mens. De reden hiervoor is uiteraard vanwege het feit dat intimiteit met dit lichaamsdeel wordt uitgeoefend.

Taboe op het geslachtsdeel

Ondanks het feit dat er nog steeds een soort van taboe op het geslachtsdeel van de mens rust, en mensen er vaak onzeker over zijn, is de seksuele revolutie nog steeds gaande. Veel taboes worden sinds de jaren 70 doorbroken, en wordt het hebben van seks steeds meer bespreekbaar. Vrouwen en mannen mogen trots zijn op hun geslachtsdeel, al is het uiteraard niet te bedoeling dat je overal maar naakt rond kunt lopen.

Daar zijn speciale plekken voor, zoals nudistencampings en stranden waar dit is toegestaan. Kortom; het geslachtsdeel is een intiem lichaamsdeel dat veel meer is dan alleen een voortplantingsorgaan. Het is een lichaamsdeel waar mensen plezier aan kunnen beleven, en terecht, want het hebben van seks en intimiteit is menselijk, en mag door iedereen worden omarmd.